fbpx

Onze vakantie-huisjes

Quinta dos Pernobes heeft drie vakantie-huisjes voor ieder twee volwassen gasten. Twee vakantie-huisjes (Adega en Videira) hebben een plek gekregen in de grote schuur van de oude wijnboerderij. Het derde vakantie-huisje (Pico Lindo) is gebouwd in het oude woonhuis van de boerderij. Door gebruik van authentieke (ver)bouwtechnieken hebben de vakantie-huisjes ieder hun eigen sfeer behouden.

Echt kleinschalig en Adults Only

Quinta dos Pernobes is een kleinschalige accommodatie met drie vakantie-huisjes, die elk geschikt zijn voor twee gasten. In totaal zijn er dus nooit meer dan zes gasten aanwezig op onze Quinta! Vanwege de kleinschaligheid zijn wij een Adults Only accommodatie. Zijn kinderen dan helemaal niet welkom? Zeker wel, maar alleen als je de hele quinta (drie vakantie-huisjes) voor jezelf boekt.

Veel buitenruimte en een zwembad

Quinta dos Pernobes ligt op een stuk grond van 2000 vierkante meter, zodat er genoeg ruimte is voor een privé-terras bij elke vakantie-huisje, een grote tuin en een zwembad (op zoutwaterbasis) met terras en ligstoelen. En niet te vergeten onze eira (dorsvloer) met rondom uitzicht op Óbidos, de lagune en de zee!

Ruime opzet met veel extra’s

De vakantie-huisjes zijn ruim opgezet en voorzien van allerlei extra’s, die zorgen voor dat echte heerlijke vakantie-gevoel. Een prima keuken met vaatwasser, een ruime badkamer met vloerverwarming, een lekker terras, een comfortabel tweepersoonsbed (of twee losse eenpersoonsbedden, dat kan ook) en waar zouden we zijn zonder goede WIFI!

Adega

Vakantie-huisje Adega vind je in het deel van de schuur, waar vroeger de wijn werd bewaard in grote stenen wijntanks. Eén van deze wijntanks is herbouwd en doet nu dienst als ruime badkamer.

Pico Lindo

Vakantie-huisje Pico Lindo is gevestigd in het oude woonhuis van de wijnboerderij. De traditionele Portugese indeling is omgebouwd tot een ruim geheel met onder meer een open keuken.

Videira

Vakantie-huisje Videira is gebouwd in het deel van de schuur, waar vroeger de druiven werden geperst voor de wijn. Dat is nog te zien aan de poot van de eettafel, die ooit onderdeel was van de wijnpers.

Tarieven

Het verblijf in vakantie-huisje Adega of Videira kost 100 euro per nacht. Wil je een week blijven? Dan betaal je 640 euro. Vakantie-huisje Pico Lindo kost 115 euro per nacht en 740 euro voor een week. Het minimum verblijf voor alle vakantie-huisje is drie nachten.

De tarieven zijn all-in, dus geen rare verrassingen achteraf, zoals schoonmaakkosten of toeristenbelasting.

Benieuwd naar de beschikbaarheid? Check het hier!

za
1
zo
2
ma
3
di
4
wo
5
do
6
vr
7
za
8
zo
9
ma
10
di
11
wo
12
do
13
vr
14
za
15
zo
16
ma
17
di
18
wo
19
do
20
vr
21
za
22
zo
23
ma
24
di
25
wo
26
do
27
vr
28
za
29
zo
30
Adega                                                            
Pico Lindo                                                            
Videira                                                            

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een bericht!